School children

Primary school

Learn more

Overview

 • Acquiring age-appropriate vocabulary
 • Communicative approach
 • Writing and speaking about your life
 • Reading stories and watching videos
 • Creating posters and projects
 • Learning through meaningful tasks and in a friendly learning environment

Why Jantar…

Encouraging autonomy and personal development

Highly qualified teachers

Individual approach to every child

Interactive lessons with the use of latest technology, games and songs

Communicative approach to teaching

Secondary School

Learn more

Overview

 • Acquiring vocabulary relevant to students' age
 • Use of grammar structures through meaningful tasks
 • Writing emails, proposals and essays
 • Listening and reading comprehension using age-appropriate resources
 • Critical thinking, brainstorming, teamwork

Why Jantar…

Encouraging autonomy and personal development

Highly qualified teachers

Individual approach to every child

Interactive lessons with the use of latest technology, games and songs

Communicative approach to teaching

Available languages

Croatian
English
Spanish
French
German
Russian
Italian

Course application

Learn more

General information

Opće informacije School children

Learn more

Tips for parents

Keep up to date with your child's progress at our school through following tools and activities:

 • individual consultations with teachers at designated times
 • easy communication with teachers via email or phone
 • access to course materials and overview through our online system
 • open lesson with parents once a year for very young learners
 • feedback through personalized progress reports
Tips for parents

Learn more

Testimonials

Moje dvije kćeri od vrtića su pohađale Jantar. Starija je bila među prvim polaznicima i provela je predivnih 14 godina u njemu. Mlađa trenutno uživa u 12-toj godini učenja i druženja. Profesori, na čelu s divnom profesoricom Mirjanom Sobin, osim izvrsnog znanja stranih jezika i kulture, prenijeli su im važne životne vrijednosti te otvorili prozor u svijet. Od srca bih svima preporučila Jantar, kojeg nakon toliko godina druženja doživljavam kao drage prijatelje.

Dubravka Jadranić

Dubravka Jadranić

Ovim putem želim izraziti pohvalu Jantaru, školi za strane jezike. Polaznici smo kćer i ja. Moja kćer Ema ima 11 godina i polaznica je škole već nekoliko godina. Pohađala je nastavu kod teacher Vesne i kod teacher Ive i mogu reći sve pohvale objema. Kvalitetan rad, puno truda i puno ljubavi prema djeci. Moja Ema, a i ostala djeca jako vole obje, vesele se nastavi i napreduju u znanju jezika. Što se mene tiče, ja sam polaznik tečaja za engleski jezik za odrasle, u nastavi teacher Vesne i zadovoljna sam. Mogu reći da je i moj ''engleski'' sve bolji. Teacher Vesna je odličan profesor, dinamična, daje sve od sebe da polaznici nauče, odlično surađuje s nama kao grupom, ponavlja objašnjenja za ono što nam nije jasno i ne krije veselje za svaki naš napredak. Sve pohvale školi!!

Helena Krešić Jurić

Helena Krešić Jurić, odvjetnica

Moje dijete, već od malih nogu pokazalo je interes za Engleski jezik. Odlučili smo je upisati u školu stranih jezika JANTAR. Bez puno razmišljanja,također na preporuku roditelja čija djeca pohađaju istu školu,Stella je od svoje četvrte godine njihov učenik,odnosno zadnje tri godine, učenica profesorice Vesne Bakote. Kada bi samo rekli da smo jako zadovoljni ovom školom, našom teacher Vesnom to bi bilo premalo . Njezin pristup djeci, način komunikacije i ta ljubav prema jeziku,koju teacher Vesna prenosi djeci i koja iz dana u dan raste ,ne može se mjeriti sa ničim. A to najbolje vidimo kada smo na putovanjima,sa kojom lakoćom koristi jezik, jezik koji je danas sredstvo ,svjetske komunikacije zaista smo ponosni , isto tako i njezino znanje u osnovnoj školi je prepoznato,te sa lakoćom obavlja sve zadatke. Njezina želja i veselje te odlasci na satove kao i radost nakon svakog povratka za mene nema cijenu. U današnjem svijetu,kada svi uglavnom gledaju samo profit a manje znanje, ja iskreno ovako nešto ne vidam svakodnevno ,jer ova škola zaista pruža znanje i stojim iza toga. Također se moram osvrnuti na cijeli tim škole JANTAR ravnateljicu, sve profesore, te njihovu susretljivost prema bilo kakvom problemu, uvijek su tu,i od pomoći kad god nešto zatreba. Školu JANTAR toplo preporučam svima bez obzira na dob,a povratne informacije koje imam su i više nego pozitivne. Ono što mogu reći za kraj, da smo preponosni što smo dio njihovog tima već šestu godinu, i usuditi ću se reći ,škola JANTAR nije jedna od boljih, nego najbolja škola po meni u Splitu.

Nevena Gnjatić

Nevena Gnjatić

Školu stranih jezika Jantar preporučam svima onima koji žele naučiti ili dodatno usavršiti svoje znanje stranog jezika na moderan i zabavan način. Metode suvremene, osoblje vrlo profesionalno, a izbor tečajeva raznolik, uključujući i polaganje međunarodnih ispita. Moja kćer Jantar pohađa već šest godina, odnosno od svoje pete godine kada se uključila kao predškolac.

Marina Grgić

Marina Grgić

Jako sam zadovoljna školom Jantar. Učiteljica Marina je izuzetno susretljiva i naklonjena djeci, njihovom razvoju i znanju. Sve pohvale njoj i školi! Ivin osmjeh kad ide u školu Jantar je neprocjenjiv. Bravo :*

Antonija Parlov

Antonija Parlov

Svoje sam dijete upisala u školu Jantar jer smatram da je obrazovanje jako bitno, posebno znanje jezika koje otvara vrata u cijelom svijetu. Budući da mi dijete već dulji niz godina pohađa školu Jantar zadovoljna sam do sada naučenim gradivom i načinom na kojim se pristupa djeci. Posebno bi pohvalila prof. Vukušić zbog njenog pristupa učenju i individualnoj posvećenosti svakom djetetu.

Mila Šimundić

Mila Šimundić

Jantar je najbolji izbor za učenje stranih jezika, prezadovoljna sam stečenim znanjem i načinom na koji djeca usvajaju gradivo. Obzirom da je moje djete bilo polaznik i druge škole stranih jezika uočavam ogromne razlike u trudu nastavnika da svako djete usvoji kompletno gradivo.

Marina Jokić

Marina Jokić

Price list

Regular price
Regular price
2.000,00 kn
- 10%
Discounted price
1.800,00 kn
- 15%
Discounted price
1.700,00 kn
- 20%
Discounted price
1.600,00 kn
Prices are valid for the office Split

The discount for one-off payments is valid for payments made no later than one month after classes start. 

Discounts may not be combined. 

Discounts do not apply to legal entities. 

The price of the textbook is not included in the price of the course.

Apply on time
Course application

General information

Other branches