Tečajevi za odrasle

Osnovne razine (A1-B1)

Saznaj više

Osvrt na tečaj

 • Sudjelovanje u govorima i raspravama, izražavanje mišljenja i branjenje stavova
 • Učenje vokabulara vezanog uz svakodnevne situacije, posao, putovanja, kupovinu i hobije
 • Pisanje i govor o svom životu, obitelji, prijateljima, iskustvima, planovima
 • Razumijevanje i čitanje prilagođenih stvarnih slušnih i pisanih tekstova
 • Komunikativni pristup na svakom satu, rad u paru i grupama
 • Poticanje na aktivno sudjelovanje u procesu učenja
 • Učenje kroz zanimljive zadatke u ugodnoj atmosferi

Zašto odabrati Jantar...

Tečajevi odobreni od MZOS-a

Visokokvalificirani profesori

Komunikativni pristup učenju na svim razinama

Interaktivna nastava uz korištenje modernih tehnologija

Individualizirani pristup svakom polazniku

Napredne razine (B2-C2)

Saznaj više

Osvrt na tečaj

 • Komunikativni pristup na svakom satu, rad u paru i grupama
 • Poticanje na aktivno sudjelovanje u procesu učenja
 • Učenje kroz zanimljive zadatke u ugodnoj atmosferi
 • Učenje vokabulara vezanog uz široko područje ljudskog života i djelovanja
 • Pisanje različitih strukturiranih tekstova, eseja, emailova, priča te iznošenje prednosti i nedostataka raznih pristupa
 • Sudjelovanje u govorima i raspravama, izražavanje mišljenja i branjenje stavova

Zašto odabrati Jantar...

Tečajevi odobreni od MZOS-a

Visokokvalificirani profesori

Komunikativni pristup učenju na svim razinama

Interaktivna nastava uz korištenje modernih tehnologija

Individualizirani pristup svakom polazniku

Dostupni jezici za odabrani tečaj

Hrvatski
Engleski
Španjolski
Francuski
Njemački
Ruski
Talijanski

Prijave za Tečaj

Saznaj više

Opće informacije

Opće informacije Tečajevi za odrasle

Saznaj više

Savjeti za polaznike

Redovito pratite svoj napredak u školi Jantar kroz dostupne alate i aktivnosti:

 • individualne konzultacije s nastavnicima u dogovorenim terminima
 • jednostavna komunikacija s profesorima putem emaila i/ili mobitela
 • pregled nastavnog sadržaja, prisutnosti i domaćih radova kroz Jantarov napredni online sistem
 • personalizirani izvještaji napretka polaznika dva puta godišnje
Savjeti za polaznike

Saznaj više

Testimoniali

Povratak u školske klupe, pisanje domaćeg rada, pisanje testova i dobivanje ocjena ne zvuče baš privlačno, ali kada je tu prijateljsko osoblje i stručni profesori ništa nije problem! Znanje raste iz stupnja u stupanj kao i zadovoljstvo školom Jantar!

Kanito Bilan

Kanito Bilan

Za potrebe castinga stranih produkcija uvijek se obratim školi Jantar za savladavanje izgovora raznih stranih jezika i akcenata. Zbog stručnih profesora i odlične atmosfere školu Jantar preporučam svima.

Andrea Mladinić

Andrea Mladinić, glumica

Moje ime je Petra Mihaljević, apsolventica sam na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu, studija logopedije i bivša učenica škole stranih jezika „Jantar“. Školu „Jantar“ upisala sam skoro u isto vrijeme kada i regularnu osnovnu školu, a završila je u skoro isto vrijeme kad i srednju, što znači da sam u njoj provela podosta godina, ali koje su prošle u „tren oka“. Zašto je to tako? Iz više razloga. Jedan od njih je iznimno profesionalno, kvalitetno i ljubazno osoblje, s naglaskom na ravnateljicu i moju nekadašnju profesoricu i, usudila bih se reći, mentoricu gospođu Mirjanu Sobin. Drugi razlog je to što, iako sam tamo radila približno iste stvari kao i u obaveznom obrazovnom sustavu, odnosno učila, pisala zadaće i sl., ovdje su mi osjećaj i atmosfera bili veoma drugačiji, bolji. Nisam imala osjećaj moranja, pritiska ni napora prilikom obavljanja svojih učeničkih zadaća niti dolazaka na nastavu. Štoviše, bilo mi je zadovoljstvo. Smatram „Jantar“ bitnim dijelom svoga sazrijevanja, kako učeničkog, tako i osobnog. Veliki broj različitih vršnjaka, vrhunski profesori te ugodna i poticajna atmosfera učinili su „obično“ učenje stranog jezika prekrasnim i s razlogom dugogodišnjim iskustvom.

Petra Mihaljević

Petra Mihaljević

Jantar škola pruža mi u učenju engleskog jezika upravo ono što sam i želio – kombinaciju temeljitosti i poticajne ležernosti. Želio sam učiti engleski od rane mladosti ali su me profesionalne obveze i životne okolnosti sprječavale u tome. Međutim, prije pet godina konačno mi se posrećilo, tada sam počeo pohađati tečaj u školi Jantar na preporuku mojih splitskih prijatelja. Shvatio sam od početka kako je to bila dobra preporuka i da sam donio ispravnu odluku opredijelivši se za Jantar školu. Cijelo vrijeme tečaja imao sam sreće jer su nam grupe bile mješavina mlađih i seniora te smo se međusobno, uz spretno posredovanje i vođenje teacher, solidarizirali i potpomagali. Trenutačno sam u grupi C1.3 i izvrsno se u njoj osjećam. Priznajem kako me osjećaj pripadnosti ovoj maloj ali simpatičnoj skupini na čelu s našom teacher Vesnom dodatno motivira u radu na stjecanju novih znanja engleskog jezika i novih komunikacijskih vještina na tom jeziku koji ima globalnu upotrebni vrijednost. Takav osjećaj nazvao bih – radost učenja stranog jezika. Iako sam engleski jezik počeo učiti u veteranskim profesionalnim godinama, niti jednog trenutka nisam pomislio da sam zakasnio. Ne! Po mojem mišljenju, Jantar škola pruža takvo radno ozračje u kojem nikada nije niti prekasno niti prerano za učenje engleskog.

Pejo Gašparević

Pejo Gašparević, novinar

Ovim putem želim izraziti pohvalu Jantaru, školi za strane jezike. Polaznici smo kćer i ja. Moja kćer Ema ima 11 godina i polaznica je škole već nekoliko godina. Pohađala je nastavu kod teacher Vesne i kod teacher Ive i mogu reći sve pohvale objema. Kvalitetan rad, puno truda i puno ljubavi prema djeci. Moja Ema, a i ostala djeca jako vole obje, vesele se nastavi i napreduju u znanju jezika. Što se mene tiče, ja sam polaznik tečaja za engleski jezik za odrasle, u nastavi teacher Vesne i zadovoljna sam. Mogu reći da je i moj ''engleski'' sve bolji. Teacher Vesna je odličan profesor, dinamična, daje sve od sebe da polaznici nauče, odlično surađuje s nama kao grupom, ponavlja objašnjenja za ono što nam nije jasno i ne krije veselje za svaki naš napredak. Sve pohvale školi!!

Helena Krešić Jurić

Helena Krešić Jurić, odvjetnica

Nakon silnih pokušaja da naučim njemački, napokon sam u Jantaru pronašao pravu formulu. Dva školska sata, dva puta tjedno, optimalan je ritam za učenje stranog jezika. Naravno, uz puuuno rada kod kuće, jer budimo realni, nema napretka bez osobnog angažmana i volje. Ako se uz to potrefi da imaš nekoga tko će to pravilno dozirati, a što je najvažnije znati prenijeti znanje i pomoći izvan radnog vremena kao što ja imam u profesorici Andrei Marušić, uspjeh je zagarantiran.

Vatroslav Mihovilović

Vatroslav Mihovilović

Iako nakon osam – devet sati radnog dana učenje stranog jezika ne zvuči najprivlačnije, sate provedene u školi Jantar pamtim kao nezaboravno iskustvo. Naša talentirana, predana i iznimno profesionalna profesorica pretvorila je učenje talijanskog jezika u sve samo ne nešto dosadno i naporno. Tako smo svaki puta s veseljem dolazili na satove, a s istih izlazili uvijek bogatiji za nešto novo. O kvaliteti nastave i osoblja u školi najbolje govori činjenica da i danas, toliko godina nakon završetka zadnjeg stupnja, koristim talijanski, kako u poslu, tako i na privatnim putovanjima po Italiji.

Josip Čarija

Josip Čarija, mag.ing.građ.

Talking about classes... I'm really glad to be back in the classroom. I rarely miss classes because I gain a lot of knowledge by attending classes regularly. I am also pleased with the teacher as a native speaker, which I consider very important for a better acquisition of knowledge. With her competencies and diversity of modern approaches, she manages the learning time dynamically and interestingly. As a working student, I can say that it is difficult to attend classes, but then the pleasure seems to be even greater.

Antonela Pjevac

Antonela Pjevac

Kada sam se odlučila za učenje engleskog jezika mislila sam kako ću provesti dosta vremena tražeći onu najbolju školu stranih jezika. Prva na popisu je bila škola Jantar i nakon prvog semestra mogu reći da je to zaista ona prava škola stranih jezika koja pruža sve. Učionice su opremljene super tehnologijom koja pruža neometan rad, profesori su izrazito simpatični i temeljiti te je na satu uvijek zanimljivo što olakšava učenje,a rezultati se vide odmah. Ubrzo završavam prvi semestar i radujem se nadolazećem semestru i nastavku ovog putovanja u Jantar školi. Uložite u svoje znanje i pridružite se Jantar školi.

Andrea Brekalo

Andrea Brekalo

Nakon završenog individualnog online tečaja, željela bih se posebno zahvaliti na dodijeljenoj profesorici Mari Ruži Blažević. Svojom stručnošću, energijom, jasnoćom izražavanja, pripremljenošću i iznimnim osjećajem za mogućnosti studenta, postavljala je izazovne ciljeve primjerene težine, te svojom fleksibilnošću u pojedinim fazama učenja uvelike olakšavala sam proces. Suptilnim uvođenjem u diskusiju nije odustajala od aktivnog uključivanja polaznika te je uspješno poticala intrinzičnu motivaciju ćak i kod verbalno nevještih studenata poput mene.

Nela Kuić

Nela Kuić

I first chose Jantar - International House Split school to improve my English skills, focusing on pronunciation and grammar. My teacher followed me step-by-step and, with dedicated and dynamic classes, she helped me a lot in ameliorating my capacity of expression to get more confidence in my everyday job activities.

Davide Romano

Davide Romano

Cjenik

Redovna cijena tečaja
Redovna cijena
310,00 €
2.335,70 kn
- 10%
Cijena s popustom
279,00 €
2.102,13 kn
- 15%
Cijena s popustom
263,50 €
1.985,34 kn
- 20%
Cijena s popustom
248,00 €
1.868,56 kn
Cijene vrijede za poslovnicu Split

Popust za jednokratno plaćanje vrijedi za uplate obavljene najkasnije u roku od mjesec dana od početka nastave. 

Popusti se ne zbrajaju. 

Popusti ne vrijede za pravne osobe. 

Cijena udžbenika nije uračunata u cijenu tečaja.

Prijavite se na vrijeme
Prijave za Tečaj