Važna obavijest vezana uz mjere i izmjene u radu škole zbog situacije s virusom COVID-19
News

Važna obavijest vezana uz mjere i izmjene u radu škole zbog situacije s virusom COVID-19

Poštovani polaznici,

Ovim putem Vas želimo obavijestiti o dodatnim mjerama koje su uvedene u školi Jantar ili se uvode tijekom sljedećeg tjedna kako bismo svim svojim polaznicima osigurali sigurnu i ugodnu atmosferu na tečajevima u našoj školi.

Prije svega, sukladno uputama Zavoda za javno zdravstvo cjelokupni prostor se u potpunosti dezinficira više puta tijekom dana kako bi se osigurala sigurna radna sredina.

Kao što ste vjerojatno čuli, nastava u državnim školama otkazana je na period od dva tjedna počevši od ponedjeljka, 16.3.2020.g. Budući da u našoj školi možemo osigurati sigurnije okruženje te naše grupe ne prelaze 14 ljudi, Jantar neće otkazivati nastavu jer se sva nastava odvija unutar uvjeta propisanih od nadležnih tijela. Međutim, svjesni smo da u određenim situacijama može postojati opravdani osjećaj nelagode, te ćemo stoga od idućeg ponedjeljka (16.3.2020.g.) uvesti online streaming svih predavanja u školi Jantar. Drugim riječima, polaznici koji ne žele ili nisu u mogućnosti doći osobno na nastavu imat će priliku pridružiti se svojim grupama uživo putem interneta.

Jantarov stručni tim već intenzivno radi na uspostavi cjelokupne infrastrukture za provođenje navedene usluge. Iako Jantar već tri godine redovito isporučuje tečajeve stranih jezika putem online alata, u ovom trenutku potrebno je istu tehnologiju simultano uvesti u sve učionice.

U svrhu efikasnosti uspostave sustava, edukacije polaznika i međusobne komunikacije, sve daljnje obavijesti o online nastavi bit će isporučene isključivo putem Jantarovog online sustava Amber School Manager. Većina polaznika već ima korisničke račune i redovito koristi sustav. Ukoliko nemate korisnički račun svakako se javite u jedan od ureda škole kako biste osigurali korisničke račune za ASM.

Navedene mjere ne odnose se na:

- polaznike predškolske dobi
- polaznike vrtića Vrapčić u Zadru
- polaznike O.Š. Poličnik

Polaznici i roditelji navedenih grupa bit će kontaktirani od strane profesora s dodatnim uputama.

Naravno, pomno pratimo situaciju kako bismo pravovremeno reagirali sukladno uputama nadležnih institucija ukoliko dođe do ozbiljnih promjena.

Vaš Jantar

Apply on time
Course application

General information

Other branches