Najam učionica

Jantar pruža uslugu najma poslovnog prostora na adresi Poljička cesta 26A. Prostor ukupne površine 159 m2 nalazi se u modernoj poslovnoj zgradi na idealnoj lokaciji, izravno uz glavnu splitsku prometnicu između centra grada i izlaza iz grada. Na lokaciju je moguće doći gradskim prijevozom iz bilo kojeg dijela grada (autobusna stanica se nalazi odmah ispred zgrade), a u podrumu zgrade nalazi se javni parking s izravnim pristupom liftom do Jantarovih prostorija.

Ovaj prostor obuhvaća pet učionica za 12 do 15 polaznika, centralni ured, konferencijsku prostoriju za sastanke, te odvojene sanitarne čvorove, kao i sanitarni čvor za osobe s invaliditetom. Najam je moguć za pojedine učionice ili za cjelokupni prostor, uz uvjet dostupnosti traženih termina.

Važno je istaknuti i da je prostor umrežen optičkom vezom te da sve prostorije imaju pristup internetu, laptop za predavače, rasvjetu ploče, projektor te svu potrebnu opremu za održavanje nastave, predavanja i prezentacija. Na lokaciji je moguće održavati i sastanke/nastavu putem interneta, budući da su dostupne video kamere HD rezolucije, kao i profesionalni audio konferencijski sustavi.

Cijena najma ovisi o terminima, broju sati ili dana te broju iznajmljenih učionica; stoga za ponudu molimo slati Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. putem elektroničke pošte.

  • 01
  • 02
  • 03
    Na našim web stranicama koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo Vas da prije korištenja web stranice pročitate Izjavu o privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na poveznicu 'RAZUMIJEM' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.
    IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA RAZUMIJEM