• Predškolski tečajevi

  Predškolski tečajevi

  za djecu od 4 do 6 godina
  CIJENA
  1800
  9 obroka po 200 kn
  10 do 14 polaznika u grupi
  60 školskih sati

Moje ime je Petra Mihaljević, apsolventica sam na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu, studija logopedije i bivša učenica škole stranih jezika „Jantar“. Školu „Jantar“ upisala sam skoro u isto vrijeme kada i regularnu osnovnu školu, a završila je u skoro isto vrijeme kad i srednju, što znači da sam u njoj provela podosta godina, ali koje su prošle u „tren oka“. Zašto je to tako? Iz više razloga. Jedan od njih je iznimno profesionalno, kvalitetno i ljubazno osoblje, s naglaskom na ravnateljicu i moju nekadašnju profesoricu i, usudila bih se reći, mentoricu gospođu Mirjanu Sobin.

Drugi razlog je to što, iako sam tamo radila približno iste stvari kao i u obaveznom obrazovnom sustavu, odnosno učila, pisala zadaće i sl., ovdje su mi osjećaj i atmosfera bili veoma drugačiji, bolji. Nisam imala osjećaj moranja, pritiska ni napora prilikom obavljanja svojih učeničkih zadaća niti dolazaka na nastavu. Štoviše, bilo mi je zadovoljstvo. Smatram „Jantar“ bitnim dijelom svoga sazrijevanja, kako  učeničkog, tako i osobnog. Veliki broj različitih vršnjaka, vrhunski profesori te ugodna i poticajna atmosfera učinili su „obično“ učenje stranog jezika prekrasnim i s razlogom dugogodišnjim iskustvom.

Na našim web stranicama koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo Vas da prije korištenja web stranice pročitate Izjavu o privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na poveznicu 'RAZUMIJEM' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.
IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA RAZUMIJEM