Novosti

Jantar drugu godinu za redom dobitnik Erasmus+ projekta

Već je drugu godinu za redom projekt Učilišta Jantar osigurao sredstva iz programa Erasmus + za usavršavanje nastavnika u inozemstvu. Naš prošlogodišnji projekt omogućio je našim nastavnicima da prošire svoje vidike i nauče o najnovijim metodološkim trendovima, korištenju novih tehnologija u nastavi, načinima unošenja kulturoloških elemenata u nastavu i sve to uz upijanje stranih kultura Irske, Njemačke, Španjolske, Italije.

Više...

Jantar jedina privatna škola odabrana za sudjelovanje na međunarodnoj konferenciji

Projekt Učilišta JANTAR odobren je za sudjelovanje na međunarodnoj konferenciji pod nazivom “Enhancing Digital Competences in Education and Training”, koji će se održati 11-14. rujna 2016. godine u Tallinnu – Estonija. Konferencija je organizirana u sklopu Ključne aktivnosti 2 – strateška partnerstva Erasmus + programa Estonije, a sudjelovanje naše ustanove financirala je Agencija za Mobilnost i programe EU Republike Hrvatske.

Više...

Upis u zimski semestar 2015 / 2016.

Škola stranih jezika i Učilište Jantar obavljaju upis polaznika u zimski semestar 2015./16. godine. Upisati se možete u Centru Blatine, Šimićeva 70, radnim danom od 8:30 do 20:30 i subotom od 8:30 do 12:30, Centru Pujanke, Pujanke 24A, od 8:30 do 13:30 i od 15:30 do 20:30 ili putem on-line obrasca.

Upisi počinju 24.08.2015.. godine.

Stručno usavršavanje nastavnika

U lipnju ove godine Učilište Jantar je s Agencijom za mobilnost i programe EU potpisalo ugovor o dodjeli financijskih sredstava u sklopu programa Erasmus+. Sredstva će se koristiti za sudjelovanje nastavnika i administrativnog osoblja u programima stručnog usavršavanja diljem Europe, s ciljem da ojačamo naše kapacitete i ponudimo učenicima najkvalitetniju moguću uslugu.

Na našim web stranicama koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo Vas da prije korištenja web stranice pročitate Izjavu o privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na poveznicu 'RAZUMIJEM' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.
IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA RAZUMIJEM