Novosti

JANTAR postao ovlašteni ispitni centar za ispite Cambridge

Dragi polaznici,

U godini kada slavimo veliku obljetnicu, 25 godina od osnutka škole, stiglo nam je još jedno  međunarodno priznanje: JANTAR je postao treći ovlašteni ispitni centar za ispite Cambridge na cijelom području Republike Hrvatske!

Do sada smo bili najveći Centar za pripremu ispita Cambridge na području Dalmacije, a akreditacija je stigla kao kruna dugogodišnjeg rada na pripremi ovih ispita i izvanrednih rezultata naših polaznika na istima. I ove godine polaznici Škole stranih jezika i Učilišta Jantar postigli su sjajan uspjeh na ispitima Cambridge a posebno moram istaknuti Marina Miščevića koji je u školu došao kao maleni dječak a sada se okitio najvrjednijom svjedodžbom iz engleskog jezika - Certificate in Proficiency English s najvišom ocjenom!

Kao i prethodnih godina, svečana podjela Cambridge svjedodžbi održati će se u utorak 12. rujna u 18h, u dvorani Gradskog Kazališta Mladih.

Svim polaznicima i djelatnicima  čestitam na ovom velikom uspjehu. JANTAR leti dalje na krilima znanja!

Na našim web stranicama koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo Vas da prije korištenja web stranice pročitate Izjavu o privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na poveznicu 'RAZUMIJEM' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.
IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA RAZUMIJEM